zondag 27 oktober 2013

De quiz Der Lage Landen


Reeds 5 jaar op rij wordt de Quiz der Lage Landen georganiseerd. Een massa event in handen van VIW  en de Nederlandse Vereniging in Argentinie. VIW dankt iedereen: de aanwezigen, de helpende handen en de techniek, die het even liet afweten...Het was een sukses, hopelijk hebben jullie er ook van genoten. De vragen waren divers genoeg om ieders kennis een beetje te testen en niet te moeilijk om mensen buiten te sluiten. De opkomst tussen Belgen en Nederlanders was mooi verdeeld, het plezante was dat er verschillende gemengde tafels waren. Zoals de Holanda-Belga tafel die met de hoofdprijs ging lopen. Proficiat Liesje, Sophie en Brenda!


De andere tafels Holanda-Argentina en Belga-Argentina eindigden ook heel mooi. Een bewijs dat de vragen eerlijk verdeeld werden over de drie landen.


Er werd een klein onder onsje gehouden tussen de drie tafels van JDN, ik dacht dat BlackOut hier als winnaar uit de bus kwam. (correct me...)


Bedankt aan de twee sprekers van de avond: Andre Das en Eric De Badts en aan de verbeteraar Michael voor al de stress, want geloof mij, verbeteren is geen sinecure en vraagt doorzicht en rechtvaardigheid. Een dank aan Kaat van Via via voor haar niet aflatende gastvrijheid en goede service.

Beelden zeggen meer dan woorden. Ulrich, de quizfotograaf, deelde deze mooie foto's met ons.

De wisselbeker staat voor nu op de grens tussen Belgie en Nederland, niets mooier dan dat als begin voor een nieuwe strijd volgend jaar bij Oranje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten