vrijdag 22 november 2013

Jazz is in da house, WTWHNS?

Het is een lang weekeinde en het lijkt goed weer de worden. Heb je je agenda al volgeboekt, of is er nog plaats?

1.
Jazz 13 
Jazz festival Buenos Aires, van 21/11 tot 25/11.
Op verschillende locaties in de stad met als uitspringer
Zondag 24/11 CROSSINGS met Eric Legnini om 22 h in Thelonious club 
En Maandag 25/11 in Usina del Arte het sluitingsconcert samen met Flavio Boltro.
Eric Legnini is geboren in Luik en studeerde af in de Verenigde Staten. Hij begon piano te spelen op zijn 6 jaar. Na zijn studies in de Verenigde Staten werd hij professor jazz piano aan de Koninklijke Muziekacademie in Brussel.
De avonden in het park, Centenario, zijn gratis en beginnen om 19 u.
meer info

2. WTWHNS


Michel aan het werk
Een tentoonstelling van de Nederlandse Belg of Belgische Nederlander Michel Szulc Krzyzanowski. Zijn grootvader was ooit burgemeester van Hoogstraten. Hij zelf werd geboren in Oosterhout, Nederland. Daar volgde hij Fotografie aan de Koninklijke kunstacademie in 's Hertogenbosch. Zijn kunstwerken zijn meestal gespreid over enkele jaren. Hij zoekt mensen op, het verhaal achter zijn foto's zijn even belangrijk als de foto zelf. Men kan zeggen dat zijn foto's in het verhaal geboren worden. Het verhaal dat hij nu wil vertellen is intiem, persoonlijk, emotioneel. Hij brengt de levensgeheimen van zijn portretten naar buiten. Deze tentoonstelling blijft aan je kleven in alle eenvoud, foto's als lectuur. Je kan het werk WTWHNS bekijken mits je een sleutel krijgt van iemand anders. De werken zitten verborgen achter een gesloten deur, er circuleren 300 sleutels in Buenos Aires. Geef de sleutel vlug door en liefst aan mensen die echt gaan kijken!
WTWHNS what the world has never seen , kan je bekijken in San Martin, mits sleutel dus, tot 15 december, maandag tot zondag van 14 tot 21 u. Sleutel is op het moment bij ...Michael of bij mij. (reincastle@hotmail.com)
De tentoonstelling is toegankelijk boven de 18 jaar, bij twijfel, DNI laten zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten