maandag 13 juli 2015

Dia del amigo

 

 

De dag van de vriend, de mooiste dag van het jaar, hier in Argentinie op 20 juli. 

En de Belgen zijn er klaar voor. Sommigen zijn zelfs creatief bezig om deze dag met een mooi kadootje te vieren. Voor al je vrienden, voor jezelf - want wie is er nu je beste vriend?- kijk hier eens rond in het assortiment van de productieve Belgen om ons heen.


Een B&B in het hartje van de stad, een oase van rust en kalmte en dit met een Belgisch tintje. Dit merk je vooral in het ontbijt en in de warme gastvrijheid van Karaan, de gastvrouw.

Een weekeindje op een eiland


 Zen-rust-en eindeloze vriendschap op dit eilandje in Tigre.

Of

Een hoofdkussen om eindeloos op weg te dromen. 100% natuurlijk, gevuld met boekweitpulp. Vervaardigd door Peter Flanders. Ook te verkrijgen in de winkel van Erik, in Palermo.

Q-Zen, een heilzame 'kersenpit'  kussentje' gevuld met lijnzaad, dat langer de warmte of de koude vasthoudt.

 Warmte of koude kussen voor pijnlijke of kouwelijke dagen, door Mireille.

Q-zen, een 100% natuurlijk kussen dat je zowel in de microgolf als in de gewone oven kan opwarmen, of in de diepvries kan laten afkoelen. Net zoals een kersenpitkussentje, is Q-Zen ideaal voor een koud bed, kouwelijke spieren of een pijntje dat je best verhelpt met een warme knuffel.

Etentje in Via via

 Heerlijk stoofvlees met frietjes in Via Via, San Telmo. Niets gaat boven dit Belgisch gerecht om je vriendschap te verzegelen.
Via Via, Chile 324, San TelmoValija Chica, een verrassend kado out of the box!

Een sessie vioolles
Wat is er romantischer en meer gebaseerd op eeuwige vriendschap dan een vioolles? Geen idee, dit kan je waarschijnlijk niet evenaren. Best Friend 4 ever!
 

Vioolles bij Nele


¡Typisch Belgisch bier! 
Uiteraard vind je dit bij Cerveza Keusters


En dit allemaal met een Belgische mooie strik rond!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten