zaterdag 30 augustus 2014

Een vraagje voor Felipe


Beste Vlamingen,
Ik al 3 jaar actief als sociaal hulpverlener hier in Argentinië. En in het bijzonder actief in een jeugdcentrum in Berazategui waar ik verschillende workshops geef voor de kinderen. Een van de vaste medewerkers in het centrum CIC18 is Elizabeth Ibarra en organiseert samen met mij steeds tal van activiteiten. Afgelopen week kreeg ik slecht nieuws van haar. Haar kleinzoon Felipe, 3 jaar werd aangereden door een moto en heeft daarbij een schedelbreuk opgelopen.Felipe ligt nu al 1 week in het ziekenhuis zonder dat hij geopereerd werd. Reden is dat de sociale zekerheid van de familie de operatie niet in zijn geheel dekt en dat ze 15.000 pesos (zo´n 1400 euro) vragen om de nodige machines ter beschikking te stellen voor de operatie.
Het gaat hier over een kansarm gezin en zij hebben niet de middelen om zo`n bedrag op tafel te leggen. Daarom zijn we ondertussen een inzamelingsactie gestart om Felipe zo snel mogelijk te kunnen opereren. Alle beetjes helpen inderdaad en voor diegenen die een bijdrage willen doen kunnen dit doen via het volgende bankrekeningnummer :
ULRICH HENRIX
DNI: 95.165.370
Banco de la Nación
CBU: 0110023530002305878901
Caja de ahorro: 00900230587890
Alvast hartelijk dank voor jullie steun en zo kan Felipe weer snel terug naar huis!
Groetjes!


Hola a todos, justo recibimos la novedad que falta 15.000 pesos para poder operar a Felipe.. Para recordar: Felipe es un niño de Berazategui que tiene 3 años.. lo chocaron con una moto.. Tiene fractura de fémur también de clavícula y fractura del cráneo.. Ya una semana que el niño esta internado en el hospital italiano de la plata y queremos operar a Felipe los mas rápido posible para que el puede volver a su casa.. De todo corazón pido a ustedes de ayudarnos con una colaboración. Pueden colaborar en efectivo o a través de mi caja de ahorro.
ULRICH HENRIX

En privado mandamos el numero de cuenta para ayudar, gracias

Geen opmerkingen:

Een reactie posten