zondag 14 februari 2016

Feria de las colectividades: wat hebben we nodig


Wat hebben we nodig?

Wie wil verkopen (gastronomie) schrijft zich in voor 18 febrauri bij reincastle@hotmail.com


  • een tafel/stoel in de tent, 
  • muziek, je mag je eigen Belgische muziek meebrengen
  • onbeperkt ontvangst van je eigen producten
  • een groots feest met Belgie in de kijker!
  • 25.000 potentiele kopers!
Info de la Ciudad : Como les informamos anteriormente, todos aquellos que integren los stands gastronómicos deben contar con el Certificado de Manipulación de Alimentos que otorga la Dirección General de Seguridad e Higiene Alimentaria. Para realizarlo deberán inscribirse en: http://alimentos.agcontrol.gob.ar/
Vrijwilligers voor de stoet

wie wil meewerken aan de stoet, kan zich melden per email (reincastle@hotmail.com) ofwel actief meelopen, in thema Kuifje, ofwel verzorgen van de mensen die van ver komen om onze stoet op te fleuren (drank & broodjes) ofwel live muziek! Hier staat geen leeftijd op, groot en klein is welkom.Sponsors voor de onkosten

Mooie plotter met biermerk op?
Het is de eerste keer dat we meedoen, vandaar dat we niets voorhanden hebben qua decoratie enzo. We krijgen reeds hulp van het Museum Fernando Paillet, we zoeken nog Belgische vlaggen, Vlaamse en Waalse, de Duitse gemeenschap en het Brussel Gewest, de Europese unie, vlaggen van Belgisch-Argentijnse kolonies? België is een vlaggenland! En zonder vlagjes geen feest!

Sponsors kunnen dus terecht met zowel een kleine financiele bijdragen van 200$ tot 600$ waarbij ze hun folders mogen leggen of uitdelen en ze een plaats krijgen op de banner (online en op plotter).
Hierdoor kunnen we de vrijwilligers in de watten leggen, iets moois kopen voor onze Reina en de onkosten van materiaal betalen. Ook materiele bijdragen zijn welkom: servietten, versiering, creatief jou Belgisch product in Argentinie in de kijker zetten!

20/2 om 18 u vergadering in Parque Patricios. Afsluit van alle inschrijvingen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten